Tirsdag, den 27. oktober 2020
Shopping

Søg på nettet: 

Shopping 
Shopping
Shopping udlandet
Køb & salg private
Online auktioner
Shopping centre
 
Din butik
Lav din egen butik
 

Du er her: Home > Shopping > Sundhed - velvære
 
Sundhed - velvære....
Sundhed og velvære.... Massage, cremer, parfume, aktiviteter ... alt for din sundhed og velvære. Ønsker, behov og drømme er noget for enhver.
Andre sites...
 
Butikker og websites:
Side 1 af 2
[Forrige|1|2|Næste]
 • Aktiv Terapi - Ergoterapi, genoptræning efter blodprop, psykoterapi, kognitiv terapi, online terapi, parterapi
 • altermed.dk - Gode tilbud på massagebrikse og hotstones. Massere af forskellige værktøjer til klinikker og wellness centre.
 • Basisolier.dk - Hos Basisolier.dk finder du alt i hudpleje til krop og hår. Vores olier er naturlige, og skåner din krop på den bedst mulige måde.
 • Bidro - Kosttilskud til dyr - Hos Bidro har vi udviklet et naturligt kosttilskud til dyr, der hedder Bio Sol Chorella. Det er produceret med respekt for naturen og er tilpasset dyrenes behov for at optagelse og omsætning af maden.
 • Billigvoks.dk - Din frisør shop på nettet - BilligVoks.dk - hårprodukter du kender fra frisøren med store besparelser, leveret dag til dag. ID hair, Renati, Sebastian, OSIS+, Osmo Essence, Schwarzkopf, Trevor Sorbie og BIO+ - Kan varmt anbefales!
 • By Brix - I Højbjerg nær Århus ligger skønhedsklinikken Beauty by Brix, der beskæftiger sig med behandlinger af vipper. Med mange års erfaring og et stort engagement tilbyder de behandlinger til deres kunder af bedste kvalitet. Med stor omhu og en rolig hånd, skaber de et resultat, som du bliver tilfreds med. Alle medarbejdere hos by Brix gennemgår løbende efteruddannelser for at være et skridt foran, når det kommer til vippebehandling. De vil altid give dig deres bedste behandling, og derfor forbedre de konstant deres teknikker, som sikrer et smukt resultat. I klinikken tæt på Århus kan du fx få foretaget single eyelash extension såvel som eyelash lift. Derudover tilbyder de også kurser, for dig der ønsker at være certificeret vippetekniker. Her lærer du alle teknikker inden for faget og bliver dygtiggjort til at kunne foretage egne eyelash extentions og lifts. På deres hjemmeside kan du læse mere om deres behandlinger og kurset - besøg siden på www.beautybybrix.dk. Vil du gerne bestille en tid i klinikken eller har du spørgsmål til deres ydelser, kan du altid kontakte dem telefonisk på 22 58 08 40 eller skrive en mail til info@beautybybrix.dk. Det er desuden også muligt at booke en tid online via hjemmesiden. Amalie Brix Hvid Oddervej 53 8270 Højbjerg 22 58 08 40
 • CBD-Shop.dk - CBD olie handles til nettets bedste priser!
 • Danish Skincare - Danish Skincare er et dansk brand der producerer hudpleje produkter
 • Duft & Natur - Vi har et af Danmarks største udvalg i alle de kendte kosttilskud lægemidler samt produkter indefor kropspleje - nu over 800 varenumre - betal med Dankort eller Bankoverførsel , VI LEVERER FRAGTFRIT !! Næsten altid dag til dag levering.
 • Få flad mave med en personlig træner - Den gyldne opskrift på en flad mave bliver ofte søgt. Der findes ingen nem vej og ingen mirakel kur, men derimod findes der træning. Med en målrettet indsats og en plan kan det lade sig gøre. Hos Fortius Fitness har vi hjulpet vores klienter mod et bedre og sundere liv, her i blandt en flad mave. Nøgle ordene er kostplan og en personlig træner til at booste dig, når du tvivler. Vores programmer har vist sig gang på gang at virke. Vi tilretter en kostplan og træningsplan så den passer ind med det du kan lide og hvor du er i dit liv. At ønske en flad mave og en sundere livsstil er et spørgsmål om prioritering og om at træffe et valg. Lad os hjælpe dig med at træffe det valg og føre ændringen ud i dit liv.
 • GlKongetand - Skal du bruge en kvalitetsbevidst og garvet tandlæge? Tandlægerne, Glkongetand kan sørge for kvalificeret og omhyggelig tandbehandling. I flotte omgivelser gør vi os meget umage for, at et besøg hos os bliver en tryg oplevelse. Vores klinik befinder sig i en stor herskabslejlighed på Frederiksberg C lige ved Gammel Kongevej. Vi har her lige siden vi overtog klinikken i 2004 behandlet alle vores patienter med udgangspunkt i kvalitetstandpleje. Som tandlæger har vi- og har lige siden starten haft- særlig interesse for at imødekomme kunders mange forskellige præferencer i forbindelse med et besøg hos Glkongetand. Har du meget tandlægeskræk, eller på sin vis udtrykker bekymring i forbindelse med at gå til tandlægen, kan du med fordel tage kontakt til tandlægerne hos Glkongetand. Vi har i efterhånden mere end 12 år behandlet patienter som lider af tandlægeskræk. Vi indordner os altid den pågældende undersøgelse eller behandling i overensstemmelse med patientens præferencer. Yderligere kan vi tilbyde alle slags tandbehandlinger til alle vores kunder. Du er mere end velkommen til at kontakte vores klinik. GlKongetand Gammel Kongevej 123 1850 Frederiksberg C 33 24 35 33
 • Hair247.dk - Køb hårprodukter, hudpleje, parfume mm online hos Hair247.dk. Vi forhandler kendte brands som Kevin Murphy, Kerastase, Redken, og mange flere. Gratis levering i DK.
 • highonlife.dk - Highonlife.dk har med Mads Bo ved roret inspireret danskerne til at leve et mere energifyldt liv og har gjort Danmark til en af verdens førende juicenationer! Hos highonlife.dk finder du markedets bedste juicemaskiner og blendere.
 • Matas - Få klar besked om sund fornuft og personlig pleje.
 • MensCare.dk - plejeprodukter til mænd - MensCare.dk er er en online butik med hudpleje og kropsprodukter for mænd i alle aldre. Nu er det slut med at handle i kvindernes butikker! Køb alle de kendte mærker med levering lige til døren! MensCare fører mærker som f.eks. Dermalogica, Anthony, L´Oreal, Zirh, Gillette Durex kondomer, Veet For Men, SunSpa, American Crew og mange flere. Forskøn din tilværelse, få nyttig vejledning og bliv inspireret til dit fremtidige look på adressen www.menscare.dk
 • Motion-online - Nyeste viden om: forskningsresultater, træningsmetoder, træningsudstyr, kost og kosttilskud, doping, samt masser af baggrundsviden.
 • naturoghelse.dk - Hos naturoghelse.dk kan du købe de kendte mærker indenfor naturlægemidler, kosttilskud, helseprodukter og hudpleje til lave priser. Spar 20% i forhold til vejl. pris. E-mærke godkendt - sikker handel på nettet.
 • Netspiren - Netspiren er en landsdækkende markedsplads, hvor den bærende idé er at give så mange kunder som muligt optimale betingelser for at købe seriøse helsekostprodukter af høj kvalitet.
 • New Life Genetics - New Life Genetics er en Dansk virksomhed der tilbyder Personlige DNA tests til yderst rimelige priser indenfor Sport, Træning, Velvære, Anti-aging, Baby og børn og mange andre vitale områder hvor viden om vores gener kan være med til radikalt at ændre folks liv. Alle DNA-test fra New Life Genetics foretages med en simpel pode pind hvor man indsamler en spytprøve i mundhulen. Alle test kits sendes fragt frit til flere end 40 lande.
 • Østerbro Dyrklinik - Østerbro Dyreklinik består af et dedikeret team af dyrlæger, der hver dag gør deres bedste for at give kæledyr og ejere en god behandling i deres klinik på Østerbro i København. I klinikken er kvalitet i behandlingerne i højsæde. Det er vigtigt for alle medarbejdere, at alle kæledyr får en god behandling og ejere føler, at deres kæledyr er i trygge hænder. Derfor har de altid hjertet med sig, når de tilser både hunde og katte i klinikken. I klinikken tilbydes de mest almindelige behandlinger blandt andet sterilisation og kastration samt tandrensninger af hunde og katte. Har dit kæledyr behov for specialiserede behandlinger indenfor kirurgi og operation, sørger Østerbro Dyreklinik for at henvise til dygtige fagfolk, der kan hjælpe. Du er dermed altid sikret den rette og bedste behandling af dit kæledyr. Er du på udkig efter en dyrlæge i København, er Østerbro Dyreklinik et sikkert valg. Du er også meget velkommen til at kontakte klinikken, hvis du har spørgsmål til en behandling, priser eller ønsker at bestille en tid. Du kan kontakte dem telefonisk på 32 21 00 21 eller skrive en mail til info@osterbrodyreklinik.dk. Ønsker du at læse mere om klinikken og deres behandlinger, kan du kigge forbi deres website www.osterbrodyreklinik.dk.
 • Parfume - Hårvoks - Hudpleje - Hårfjerning - MADE4MEN.DK - Vi sælger de bedste mærkevare til fordelagtige priser. Parfume, Hårvoks og hudpleje. Alt hvad den moderne mand har brug for. Parfume, så du dufter. Hårvoks så håret sidder som det skal, og hudpleje så ansigtet også er et aktiv. Hårfjerning til kroppen, vi tilbyder hårfjerning fra Veet sendt lige til døren.
 • Pleje Produkter | DK - PlejeProdukter.dk - Her kan du købe alt i Aloe Vera. Eksklusive Parfumer og de bedste kosttilskud bla. Omega 3. Du kan også få et rabat/kundekort og derved handle direkte fra fabrikken til indkøbspris.
 • REN velvære - RENE produkter til REN velvære. Prøv vores lækre produkter fra bl.a Badeanstalten og Sæbeværkstedet. Se vores sortiment af: natursæber, saltscrubs, badesalte, lermasker, cremer og meget mere der kan give dig personlig velvære og spaoplevelser i dit eget badeværelse.
 • Slankekur - Min side om slankekur hvor du vil finde inspiration til den bedste slankekur for dig. Og prøv vores nye 3D BMI beregner for at se hvor i skalaen du befinder dig!
[Forrige|1|2|Næste]
 
Resurser
NetDoktor
Tilmeldelse
Tilmeld din butik

 

Partnere: Spil for sjov og vind rigtige penge! | Footballworld.dk | FilmNet.dk | NetSpil.dk | Dit link her?
Vilkår | GæstebogenFortæl en ven | Reklame Info | Linkbytte
© Copyright 2000-2020 og alle rettigheder forbeholdt. InternetStart.dk udvikles af: Henrik Lauridsen
  
Send online postkort
Send gratis postkort
Flotte baggrunde
Download flotte baggrunde
InternetStart bruger Cookie
Personlige startside
Min startside
Faktasider
Månedens baggrund
Google Maps
Horoskoper
Søgemaskiner
Køb og salg
Egne favoritlinks
Google Kort
Hvad er klokken?
Verdensur
Mål og vægt
Søg på nettet
Find vej
Læs post via webmail
God som startsider
Send fødselsdagskort
Baggrund til skrivebord
Webmail - læs din post