Mandag, den 17. december 2018
Fritid
Fritid Index
Fritid home
Hjemmesider 
Kultur
Vittigheder 
Underholdning
Sport 
 
Du er her: Home > Fritid > Underholdning > Natteliv
 
 
Natteliv:
Side 1 af 1
  • Book en stripper til jeres polterabend - Skal i have polterabend, så er en stripper et must. Hos stripbooking.dk harvi et udvalg af artister, som alle har hverderes fordele. Så kig blot forbi, og find den stripper som falder i jeres smag.
  • Complete Event IVS - Complete Event er skabt med ønsket om at gøre det enkelt for virksomheder at finde aktiviteter til en medarbejderdag eller til teambuilding. Vi samarbejder med en lang række virksomheder, institutioner og restauranter i København, så vi kan tilbyde en bred vifte af aktiviteter af høj kvalitet. Hos Complete Event har vi skabt et koncept der skal hjælpe virksomheder og deres medarbejdere med at lære hinanden at kende gennem sjove, lærerige og udfordrende aktiviteter. Vi mener, at medarbejdere, der har det godt med sine kolleger, vil være gladere for at gå på arbejde og skabe bedre resultater. Og det er filosofien bag Complete Event. På vores hjemmeside www.completeevent.dk kan du finde en oversigt over alle vores spændende aktiviteter, der byder på en sjov dag for dine medarbejdere. Har du spørgsmål til vores aktiviteter, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 10 27 27 eller mail kontakt@completeevent.dk.
  • Dansk Showservice - Landsdækkende leverandør af strip, topløs servering og frække indslag.
  • Dating i Danmark - Dating i Danmark er fyldt med muligheder. Her giver vi dig en oversigt over de mest populære dating sider i Danmark. Du kan også finde internationale dating sider hvis du gerne vil møde en partner fra udlandet.
  • Eventsupport ApS - Eventsupport har arbejdet i mere end 9 år inden for medarbejderarrangementer og events - og vores team kan også stå bag jeres event, så eventen opfylder jeres forventninger. Vores virksomhed har mulighed for at bidrage med enkelte dele af jeres arrangement for eksempel konceptudvikling og catering. Vores events varierer meget. Vi hjælper med events for 10 til 10.000 deltagere. Fællestrækket mellem vores events er et fokus på aktivitet og involvering så alle medarbejdere bliver en del af eventen på deres egne præmisser. Et event er en strategisk måde at skabe relationer mellem jeres ansatte. Af den grund er det nødvendigt, at begivenheden forløber på den bedste måde, så det skaber større værdier for både virksomheden og den enkelte medarbejder. Hos Eventsupport har vi værktøjer til at hjælpe med at jeres arrangement bliver sammenhængen - og vi kan føre arrangementet fra A til Z. Ring til os med det samme og beskriv jeres tanker. Så sørger vi for en oplevelsesrig der indfrier jeres forventninger.
  • Grunkevent.dk - Vi er et professionelt eventbureau i Danmark, som kan hjælpe dig eller din virksomhed med at afvikle små og store events.
  • privatetender - Privatetender er et nytænkende koncept inden for bartender catering. Vi tilbyder forskellige barydelser der kan tilpasses lige det koncept, som du ønsker. Vi er specialiserede i levering af mobile barydelser, cocktailydelser, cocktailkurser og eventfacilitering og leverer både til private og erhverv.

 

Tilmeldelse
Tilmeld din hjemmeside

 

Partnere: Spil for sjov og vind rigtige penge! | Footballworld.dk | FilmNet.dk | NetSpil.dk | Dit link her?
Vilkår | GæstebogenFortæl en ven | Reklame Info | Linkbytte
© Copyright 2000-2018 og alle rettigheder forbeholdt. InternetStart.dk udvikles af: Henrik Lauridsen
  
Send online postkort
Send gratis postkort
Flotte baggrunde
Download flotte baggrunde
InternetStart bruger Cookie
Personlige startside
Min startside
Faktasider
Månedens baggrund
Google Maps
Horoskoper
Søgemaskiner
Køb og salg
Egne favoritlinks
Google Kort
Hvad er klokken?
Verdensur
Mål og vægt
Søg på nettet
Find vej
Læs post via webmail
God som startsider
Send fødselsdagskort
Baggrund til skrivebord
Webmail - læs din post