Lørdag, den 22. september 2018
Fritid
Fritid Index
Fritid home
Hjemmesider 
Kultur
Vittigheder 
Underholdning
Sport 
 
Du er her: Home > Fritid > Underholdning > Natteliv
 
 
Natteliv:
Side 1 af 1
 • Book en stripper til jeres polterabend - Skal i have polterabend, så er en stripper et must. Hos stripbooking.dk harvi et udvalg af artister, som alle har hverderes fordele. Så kig blot forbi, og find den stripper som falder i jeres smag.
 • Complete Event IVS - Complete Event er skabt med ønsket om at gøre det enkelt for virksomheder at finde aktiviteter til en medarbejderdag eller til teambuilding. Vi samarbejder med en lang række virksomheder, institutioner og restauranter i København, så vi kan tilbyde en bred vifte af aktiviteter af høj kvalitet. Hos Complete Event har vi skabt et koncept der skal hjælpe virksomheder og deres medarbejdere med at lære hinanden at kende gennem sjove, lærerige og udfordrende aktiviteter. Vi mener, at medarbejdere, der har det godt med sine kolleger, vil være gladere for at gå på arbejde og skabe bedre resultater. Og det er filosofien bag Complete Event. På vores hjemmeside www.completeevent.dk kan du finde en oversigt over alle vores spændende aktiviteter, der byder på en sjov dag for dine medarbejdere. Har du spørgsmål til vores aktiviteter, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 10 27 27 eller mail kontakt@completeevent.dk.
 • Dansk Showservice - Landsdækkende leverandør af strip, topløs servering og frække indslag.
 • Dating i Danmark - Dating i Danmark er fyldt med muligheder. Her giver vi dig en oversigt over de mest populære dating sider i Danmark. Du kan også finde internationale dating sider hvis du gerne vil møde en partner fra udlandet.
 • Eventsupport ApS - Eventsupport har arbejdet i mere end 9 år inden for medarbejderarrangementer og events - og vores team kan også stå bag jeres event, så eventen opfylder jeres forventninger. Vores virksomhed har mulighed for at bidrage med enkelte dele af jeres arrangement for eksempel konceptudvikling og catering. Vores events varierer meget. Vi hjælper med events for 10 til 10.000 deltagere. Fællestrækket mellem vores events er et fokus på aktivitet og involvering så alle medarbejdere bliver en del af eventen på deres egne præmisser. Et event er en strategisk måde at skabe relationer mellem jeres ansatte. Af den grund er det nødvendigt, at begivenheden forløber på den bedste måde, så det skaber større værdier for både virksomheden og den enkelte medarbejder. Hos Eventsupport har vi værktøjer til at hjælpe med at jeres arrangement bliver sammenhængen - og vi kan føre arrangementet fra A til Z. Ring til os med det samme og beskriv jeres tanker. Så sørger vi for en oplevelsesrig der indfrier jeres forventninger.
 • Grunkevent.dk - Vi er et professionelt eventbureau i Danmark, som kan hjælpe dig eller din virksomhed med at afvikle små og store events.
 • Konfirmation - Konfirmation portal til sjove og underholdende oplevelser til din konfirmation. Her på Konfirmationsfest finder man alle mulige sjove og underholdende aktiviteter til en konfirmation, nemt og sjovt for jer der skal arrangere en konfirmation!
 • Middelgrundsfortet - Restaurant, hotel og event - Et hav af oplevelser - Middelgrundsfortet blev bygget med det formål at være Københavns militære forsvarsværk, men er i dag et resort for gæster, der ønsker en helt speciel oplevelse i forbindelse med bl.a. firma- eller familiearrangementer, bryllupper, polterabend, en romantisk weekend, wellness, konferencer, teambuilding, et hotelophold eller blot en gastronomisk oplevelse i vores udsøgte restaurant.
 • powersound Mobildiskotek - Powersound Mobildiskotek, Med stor erfaring inden for Diskoteks branchen både som Dj på Club og med mit mobildiskotek, har jeg den erfaring der skal til for at gøre enhver festlig lejlighed til en succes. Den musik der spilles i mit mobildiskotek, er meget varieret og altid tilpasset den enkelte fest. Som regel består musikken af det bedste fra 60'erne og frem til nutiden, med hovedvægt på hits som alle kender. Der er ikke nogen opskrift på hvordan man som Dj eller med mobildiskotek kan sikre sig at man gør et godt arbejde, men en af mine store styrker er at jeg kan læse mit publikum og derved kan fornemme hvad der skal spilles af musik for at så mange som muligt kommer på dansegulvet. Erfaring spiller selvfølgelig også en stor rolle i dette sammenhæng, og kan roligt sige at vi har erfaring fra alle typer fester. Forsøger Altid at levere det bedste af det bedste hver gang vi er ude og spille, og får derfor også tit nye kunder igennem mine "gamle" kunder. Og har efterhånden så store erfaringer at vi er en af Danmarks mest top prof. Mobildiskotek. Vi håber at næste gang du vil holde en fest eller et show hvor du har brug for lyd, lys og lignende, så vil du/i kontakte os, og få et uforpligtet tilbud. Vi tager rundt i hele landet, der er ikke den landsdel hvor vi ikke kan komme. Book os allerede i dag på Kammeratlige Hilsner Jens Otto Hansen Tlf 26 81 17 14.
 • privatetender - Privatetender er et nytænkende koncept inden for bartender catering. Vi tilbyder forskellige barydelser der kan tilpasses lige det koncept, som du ønsker. Vi er specialiserede i levering af mobile barydelser, cocktailydelser, cocktailkurser og eventfacilitering og leverer både til private og erhverv.
 • Wheels - Et af Esbjergs bedste gå i byen steder.

 


Tilmeldelse
Tilmeld din hjemmeside

 

Partnere: Spil for sjov og vind rigtige penge! | Footballworld.dk | FilmNet.dk | NetSpil.dk | Dit link her?
Vilkår | GæstebogenFortæl en ven | Reklame Info | Linkbytte
© Copyright 2000-2018 og alle rettigheder forbeholdt. InternetStart.dk udvikles af: Henrik Lauridsen
  
Send online postkort
Send gratis postkort
Flotte baggrunde
Download flotte baggrunde
InternetStart bruger Cookie
Personlige startside
Min startside
Faktasider
Månedens baggrund
Google Maps
Horoskoper
Søgemaskiner
Køb og salg
Egne favoritlinks
Google Kort
Hvad er klokken?
Verdensur
Mål og vægt
Søg på nettet
Find vej
Læs post via webmail
God som startsider
Send fødselsdagskort
Baggrund til skrivebord
Webmail - læs din post