Torsdag, den 15. november 2018
Fritid
Fritid Index
Fritid home
Hjemmesider 
Kultur
Vittigheder 
Underholdning
Sport 
 
Du er her: Home > Fritid > Underholdning > Forlystelsesparker
 
 
Forlystelsesparker:
Side 1 af 1
  • Djurs Sommerland - Billeder, konkurrence og info om det populære udflugtsmål.
  • Funcenter.dk - Tag svigermor, vennerne eller kollegerne med i Funcenter.dk og gør jer klar til at grine. Her kan i skyde løs på paintball- eller lasergamebanen, prøve en af vores mere end 20 forskellige aktiviteter, som f.eks. menneskelig bordfodbold og zebraridning, eller tag en dag som Jesus og gå på vandet i vores waterballs. Vi står klar til at give dig en helt igennem genial oplevelse. Vi har både omklædningsrum og mødelokale, så I er meget velkomne til at medbringe delikatesser og jeres fineste outfit, til når I er færdige. Husk dog at ringe og booke tid, så vi ved hvornår vi skal stå klar i døren. Får du nemt hjemve, kan vi også snildt levere mange af vores aktiviteter til døren. Vi glæder os meget til at tage imod jer!
  • ILDFAKLER - Fakler til fakkeloptog, demonstrationer, eller bare til haven,eller ligende. Alle fakler er nøje gennemtestet, og leveres incl. Håndtag samt håndbeskytter
  • København events - Har dine ansatte i firmaet stress? Så er shoot to thrills tilbud om teambuilding aktiviteter enestående, hvor dine ansatte kan prøvet noget nyt, og stadigvæk i fællesskab! Teambuilding gør muligvis dit team stærkere mentalt, i hvilket der kan ligge økonomisk gevinst også. Dagens virksomheder, især inden for det offentlige og service, snakker meget om teambuilding, idet der her ligger noget helt psykologisk når mennesker har samlet kræfterne sammen for at nå virksomhedens mål, eller blot ønsker at teste egne grænser. Vi har bl.a. et spil som bordspilsfodbold og paintball, hvor det meget handler om taktik og læse spillet. Måske noget der havde relevans for arbejdspladsen. Udover paintball og teambuilding aktiviter har vi også mad og drikke, som du kan bestille i forbindelse med købet.

 


Tilmeldelse
Tilmeld din hjemmeside

 

Partnere: Spil for sjov og vind rigtige penge! | Footballworld.dk | FilmNet.dk | NetSpil.dk | Dit link her?
Vilkår | GæstebogenFortæl en ven | Reklame Info | Linkbytte
© Copyright 2000-2018 og alle rettigheder forbeholdt. InternetStart.dk udvikles af: Henrik Lauridsen
  
Send online postkort
Send gratis postkort
Flotte baggrunde
Download flotte baggrunde
InternetStart bruger Cookie
Personlige startside
Min startside
Faktasider
Månedens baggrund
Google Maps
Horoskoper
Søgemaskiner
Køb og salg
Egne favoritlinks
Google Kort
Hvad er klokken?
Verdensur
Mål og vægt
Søg på nettet
Find vej
Læs post via webmail
God som startsider
Send fødselsdagskort
Baggrund til skrivebord
Webmail - læs din post