Tirsdag, den 7. april 2020
Fritid

Søg på nettet: 

Fritid Index
Fritid home
Hjemmesider 
Kultur
Vittigheder 
Underholdning
Sport 
 Du er her: Home > Fritid > Cafeer og restauranter
 
Cafeer og restauranter....
Her kan du finde links til cafeer og restauranter, hvor du og dine venner kan slappe af og hygge Jer.
Andre sites...

Ingen data fundet..

 
Websites:
Side 1 af 1
  • Europa 1989 kantiner - Er I på udkig efter en ny kantineleverandør? Så står Europa 1989 Kantiner klar med et tilbud. Europa 1989 Kantiner er en afdeling under den kendte Café Europa, der leverer spændende og kreative frokostordninger til virksomheder. Europa 1989 Kantiner leverer en daglig kantineordning for kunder som fx Beskæftigelsesministeriet, Finansministeriet og Sundhedsstyrelsen m.fl. Filosofien bag Europa 1989 Kantiner handler om mad der tager hensyn til sundhed og bæredygtighed. Det er altså madlavning med principper! Europa 1989 Kantiner drives af et team af nytænkende kokke, der bruger sæsonens bedste råvarer til at skabe nye smagfulde menuer hver uge. Er du interesseret i en økologisk kantine, kommer Europa 1989 Kantiner gerne med et uforpligtende tilbud. Europa 1989 Kantiner har adresse i København K, på Læderstræde 14. Har du spørgsmål, kan du altid give et kald på telefon 33 14 28 89
  • Kjøbenhavn - Vi byder dig velkommen til vores restaurant. Stedet, som er i stand til at tilbyde dig den oplevelse, de andre restauranter ikke er i stand til at tilbyde dig. Kjøbenhavn er ikke bare et måltid - det er en uforglemmelig oplevelse. En uforglemmelig oplevelse, der uden tvivl vil give dig sommerfugle i maven ligesom din allerførste forelskelse, hvert års allerførste lune sommerdag, mere specifikt det moment, du føler dig taknemmelig. Dit liv bør meget gerne nydes, så vi gør alt, hvad vi kan for at fylde din mave med kærlighed samt mange madmæssige præstationer men også oplevelser, du sent vil glemme, som utvivlsomt vil få jer til at komme tilbage gang på gang. Leder du efter en restaurant, hvor du kan holde din firmafest? Vores restaurant er stedet, du har håbet at finde. For at skabe den gode oplevelse, besluttes vores menukort ud fra de forskellige sæsoner på året. Vil du høre mere? Du kan finde os her: Dronningens Tværgade 10. Kjøbenhavn Dronningens Tværgade 10 1302 København K TLF: +45 22 44 66 66
  • Menuen - Oversigt over spisesteder med menuer m.m.
  • Restaurant Klinten - Vil du nyde en lækker middag i den skønne danske natur? Restaurant Klinten er en restaurant i Fåborg med en af Danmarks smukkest beliggenheder. Her kombinerer vi mad og omgivelser, og i sommermånederne kan du indtage dit måltid på vores terrasse, hvor du vil blive mødt at vores smukke panoramaudsigt. Restaurant Klinten omfatter både konferencelokaler, en øl- og vinbar, catering, en klassiske restaurant, alt med kig til det danske landskab. Restaurant Klintens spisekort er omfattende og tilbyder noget for enhver smag. Vores frokostkort byder blandt andet på pariserbøf, clubsandwich og vores frokostbræt, og vores aftenmenu byder bl.a. på ribeye, oksefillet steak, cote de boeuf og salat med røget ørred. Vi har selvfølgelig også en børnemenu til de mindste. Har du brug for selskabslokaler i Faaborg, kan vi også hjælpe. Vi afholder desuden en lang række arrangementer i løbet af året, blandt andet Mortens Aften, nytårsmiddag og forskellige foredrag. Du finder Restaurant Klinten - Mad og omgivelser, på Klinteallé 1, 5600 Faaborg. Vil du vide mere om vores restaurant og selskabslokaler i Fåborg, så kan du altid kontakte os ved at give os et kald på nummeret 62 61 32 00. Vi glæder os til at byde dig velkommen.
  • Restaurant Upstairs - En restaurant hvor vi sætter pris på kvalitet og friske råvare. Vi laver vores bøffer på grill, laver vores i fra bunden og bager vores brød selv.
  • restaurant-flammen.dk - Restaurant Flammen har stor grillbuffet med mange forskellige slags kød af høj kvalitet og masser af salat og tilbehør.

     

 
Resurser

Ingen data fundet..

Tilmeldelse
Tilmeld din butik

 

Partnere: Spil for sjov og vind rigtige penge! | Footballworld.dk | FilmNet.dk | NetSpil.dk | Dit link her?
Vilkår | GæstebogenFortæl en ven | Reklame Info | Linkbytte
© Copyright 2000-2020 og alle rettigheder forbeholdt. InternetStart.dk udvikles af: Henrik Lauridsen
  
Send online postkort
Send gratis postkort
Flotte baggrunde
Download flotte baggrunde
InternetStart bruger Cookie
Personlige startside
Min startside
Faktasider
Månedens baggrund
Google Maps
Horoskoper
Søgemaskiner
Køb og salg
Egne favoritlinks
Google Kort
Hvad er klokken?
Verdensur
Mål og vægt
Søg på nettet
Find vej
Læs post via webmail
God som startsider
Send fødselsdagskort
Baggrund til skrivebord
Webmail - læs din post