Tirsdag, den 7. april 2020
Fritid

Søg på nettet: 

Fritid Index
Fritid home
Hjemmesider 
Kultur
Vittigheder 
Underholdning
Sport 
 Du er her: Home > Fritid > Bed - Breakfast
 
Bed - Breakfast....
Mangler du et sted at overnatte med morgenmad. Måske kan du finde et link her.
Andre sites...

Ingen data fundet..

 
Websites:
Side 1 af 1
 • A B&B-House - only 30 minutes from Copenhagen - Bed and breakfast - 25 kms from Copenhagen (E55 exit 30). Big double bed/sitting-room with TV/Video/CD-player/Internet-connection and work desk. Rich and biological breakfast.
 • B&B Køge - Hyggeligt anneks med eget te-køkken og bad/toielet. Midt i Køge - 300m. fra S-tog. 2-3 personer
 • Bed & Breakfast - Sleep & Go - Overnatning i gammel landarbejderbolig ved Fannerup midt på Djursland - nær Grenå. Mulighed for Put & Take og fiskeri i Nordkanalen
 • Bed &Breakfast NABOLØS - Hyggelig B&B i gammel fynsk bindingsværksgård med moderne comfort. Smagfuld indretning, varme, humor og højt serviceniveau til rimelige priser.Rabat ved flere dage. Se video på hjemmeside www.kongsmark.nu .Nær Kerteminde og Nyborg og E 20
 • bed and breakfast billund - Overnat på klingsbjerggaard 18 km fra Billund Airport, Legoland, Givskud Løvepark, og kun 1 km. til Vingstedcentret.
 • Bed and Breakfast Køge - Bed & Breakfast. Anneks.Hyggeligt med te-køkke, og eget bad/toilet. 5oom. til Køge Centrum og S-tog. Tæt ved strand og skov.
 • Copenhagen Admiral Hotel - Copenhagen Admiral hotel er et 4-stjernet hotel i Københavns centrum. Hotelbygningen er et af havnefrontens vartegn: Bygningen er et mere end 200 år gammelt korntørringsmagasin, og er siden restaureret og genåbnet som hotel med moderne konferencelokaler og mødefaciliteter. Copenhagen Admiral Hotel består af 166 værelser, hvoraf ingen er ens. Ethvert ophold hos os er derfor en særegen oplevelse, og fra vores hotel har du de bedste forudsætninger for at opleve byen. Hotellet har bl.a. udsigt til havnefronten, Operaen og Ofelia Plads. Herudover ligger hotellet blot et par minutter på gåben fra mange af de attraktioner, man absolut bør se, når man besøger København, blandt andet Nyhavn og Den Lille Havfrue. Hotellet lægger også lokaler til firmaarrangementer og private selskaber. Hold fx din julefrokost, konference eller fødselsdag i vores smukke, historiske lokaler. Den anmelderroste Restaurant Salt holder til i hotellet, og står klar til at forkæle din smagsløg med et nytænkende og udfordrende måltid. Uanset om du befinder dig i vores fællesområder, i vores konferenceområde eller på vores tilhørende restaurant, lægger vi altid vægt på imødekommende og professionel service til dig og dit selskab. Copenhagen Admiral Hotel holder til på Toldbodgade 24-28, 1253 København K. Har du spørgsmål til hotellet eller vores mødefaciliteter, henstiller vi til vores telefon +45 33 74 14 14 eller mail booking@admiralhotel.dk. Du kan også booke dit ophold eller vores mødelokaler direkte på vores hjemmeside. Vi glæder os til at se dig til et behageligt ophold eller event på Copenhagen Admiral Hotel.
 • Hotel Birkegaarden - hotel i herning, værelserne er med bad toilet, tv, trådløst-internet
 • Hotel Hammersø - I den nordlige del af Bornholm er Hotel Hammersø placeret i grønne naturområder blot en lille gåtur fra Sandvig Strand hvor du kan nyde udsigten til Hammersø. Hotellet er særligt velegnet til dig, der holder af at være nær grønne områder og derudover sætter pris på bekvemme forhold. Med et besøg hos os kan du bestille ferie i vores lejligheder eller sommerhuse eller tjekke ind på et af Hotel Hammersøs hyggelige værelser. Her har du mulighed for at nyde sommeren på vores solrige terrasse med svømmebassin og vores flotte restaurant, hvor der serveres stor morgenmad og appetitlige middage. Hotellet falder i ét med den flotte natur, man forbinder med Bornholm, og vi kan tilbyde en dejlig tur for naturentusiaster, der holder af bådture eller lange vandreture i Bornholms klitlandskab. Hotel Hammersø har været en del af Kjær familien siden 2. Verdenskrig og den dag i dag er 3. generation en del af driften på hotellet, der ligger i Allinge, Sandvig. Vil du gerne høre mere om, hvad vi tilbyder, eller ønsker du at lave en reservation, kan du altid ringe til os på 56 48 03 64 eller skrive en e-mail til os til kjaer@hotel-hammersoe.dk.
 • Net B&B Denmark - Internetkatalog over Bed & Breakfast og Bondegårdsferie i Danmark.
 • Nørregaard - Bed and Breakfast Bed and Breakfast i varde
 • Sommerogsol.net - Få inspiration til den kommende sommerferie på Sommerogsol.net. Vi blogger om alt ligefra de bedste ferie tilbud, til hvor du skal rejse hen i verden for at opleve præcis det du drømmer om.
 • Stress A - 25 km fra Århus. Ferie & overnat.

     

 
Resurser

Ingen data fundet..

Tilmeldelse
Tilmeld din butik

 

Partnere: Spil for sjov og vind rigtige penge! | Footballworld.dk | FilmNet.dk | NetSpil.dk | Dit link her?
Vilkår | GæstebogenFortæl en ven | Reklame Info | Linkbytte
© Copyright 2000-2020 og alle rettigheder forbeholdt. InternetStart.dk udvikles af: Henrik Lauridsen
  
Send online postkort
Send gratis postkort
Flotte baggrunde
Download flotte baggrunde
InternetStart bruger Cookie
Personlige startside
Min startside
Faktasider
Månedens baggrund
Google Maps
Horoskoper
Søgemaskiner
Køb og salg
Egne favoritlinks
Google Kort
Hvad er klokken?
Verdensur
Mål og vægt
Søg på nettet
Find vej
Læs post via webmail
God som startsider
Send fødselsdagskort
Baggrund til skrivebord
Webmail - læs din post