Onsdag, den 23. september 2020
Erhverv & økonomi

Søg på nettet: 

Erhverv 
Erhverv & økonomi

Du er her: Home > Erhverv & økonomi > Handel
 
Handel ....
Find links til eksportråd, konsulenter og virksomheder og andet.
Andre sites...
 
Butikker og websites:
Side 1 af 1
 • A-S Finn Jensen Import - Importør/distributør af bl.a. Ricoh digital kamera, Vosonic multimedia afspillere, Yamada DVD optagere og afspillere samt hukommelseskort fra PQI, PEAK og Toshiba
 • Buchardt-Audio ApS - Går du og drømmer om en ekstraordinær hi-fi-lyd i dit hus? Hos Buchardt Audio har vi mange års erfaringer i at designe og udvikle højttalere der altid tager sit udgangspunkt i fremragende hi-fi-lydkvalitet. Vores højttalere beviser, at det som udgangspunkt ikke behøver koste det hvide ud af øjnene, hvis man som hi-fi entusiast er interesseret i den rene hi-fi lyd. Selvom vores prisfastsætning er væsentligt lavere end substituerende konkurrerende højttalere, så gå vi aldrig på kompromis med lydens kvalitet. Den prisbevidste pris er et resultat af, at vi har effektiviseret 2-3 led i vores supply chain. Dette har betydet, at vi alene producerer i det østlige Asien, hvorfra produkterne direkte bliver sendt til vores konsumenter. Fra kontoret i Midtjylland designer og videreudvikles alle vores højtalere. Når du anskaffer hi-fi højtalere hos Buchardt Audio, kan du - inden for en måned - sende dine højttalere tilbage igen, hvis de ikke har den lyd du troede. Hos Buchardt Audio klarer vi forsendelsen tilbage til Indonesien. Vi ser frem til at rådgive jer. Buchardt-Audio Aps Skolegade 44C 8600 Silkeborg +45 26 74 86 80
 • ByDahl Living - Mangler du inspirerende input til din boligindretning? By Dahl Living er en familieejet webshop, der fokuserer på boligindretning og gastronomi. I vores webshop finder du alt hvad du skal bruge for at indrette et stilfuldt, hyggeligt hjem. Derudover er vi også leveringsdygtige i specialiteter til kulinariske eventyr. ByDahl Living forhandler bl.a. plakater, puder og krydderier. Står du og skal bruge en fin gave til en ven eller et familiemedlem, er vi også eksperter i gaveidéer, blandt andet værtindegaver og dåbsgaver. Vi forhandler en lang række kendte mærker, som fx Novoform, Nicholas Vahé og Home Junkie. Vores stil er nordisk, minimalistisk, og vi lægger stor vægt på økologi og bæredygtighed højt. Vi går ikke ned på design og kvalitet, men er du mod forventning ikke tilfreds med dit produkt, tilbyder vi 30 dages fuld returret. Bestiller du dine varer inden 12 formiddag sender vi din pakke samme dag. Køber du for over 299 kr. er der desuden fri fragt. Vil du vide mere kan du altid kontakte os på telefon 71 78 09 60 eller via mail mail@bydahlliving.dk. Vi ser frem til at betjene dig i vores webshop. Og glem ikke at følge os på de sociale medier for inspiration til din bolig.
 • camette.dk - En side med helse og fitnessprodukter, og produkter til personlig pleje
 • Coolex Automater ApS - salg af automater til drikkevand saft, slushice, softice samt popcornmaskiner
 • Dæncker Køleinventar ApS - Dæncker Køleinventar tilstræber at tilbyde optimale løsninger til forskellige nicher inden for kølemøbler og modulrum. Dæncker er et familiefirma som Kurt stiftede i 1999. Nu er døtrene Pia og Lone med til at tegne firmaet. Sammen med yderligere tre engagerede medarbejdere, bliver der hver dag arbejdet på at skabe et skarpt kvalitetsprogram af kommercielle kølemøbler, paneler til køle- og fryserum samt køleanlæg.
 • Danish Yellowpages - Eksportorienteret internetfagbog med virksomheder og organisationer.
 • Danmarks nye online regnskab - e-moms.dk er et online regnskabssystem, der igennem et innovativt design og en forståelig struktur minimerer regnskabsbyrden for små og mellemstore virksomheder. e-moms giver dig et nemt overblik over dit årsregnskab, momsregnskab, lager, kunder, konti m.m
 • GK Pharma - Hos Gk Pharma ApS producerer vi kosmetik, hvor vi bl.a. producerer lægemidler, kosttilskud og plejemidler til løndproduktion, hvor vi bl.a. producerer cremer, lotion salver, pomader og deodoranter. Det unikke ved os er, at vores produkter er dansk produceret og er svanemærket. Dette gør at vi har en høj kvalitet. Derudover har vi en farmaceutisk produktion, hvor produktionen overholder myndighedernes retningslinjer for farmaceutisk produktion.
 • Hike Petfood A/S - Mener du også, at menneskets bedste ven, hunden, fortjener hundemad af super premium kvalitet. I HIKE Petfood er der blevet udviklet førsteklasses tørfoder til hunde, i Jylland, siden starten af 80’erne. Vi blander de sundeste, friske råvarer med fokus på at hunde altid fortjener det mest næringsrige og livskraftige mad. Vi bruger udelukkende naturlige ingredienser, lidt ligesom vi ikke kunne finde på at benytte os af unaturlige ekstrakter eller nogen former for syntetiske aromaer, smags- eller tilsætningsstoffer. Til gengæld er vores fuldfoder til hunde typisk kendetegnede ved at rumme et ekstra højt indhold af protein fra kød, fjerkræ og fisk i lighed med det rummer den mest optimale antal af naturlige sukkerstoffer, fedtstoffer, vitaminer og mineraler. Vores tørfoder bliver med tiden testet i smagen og udviklet, ligesom der bliver ført tjek med vores hundemad for at være 100 sikre at hundemaden er af en høj standard. Ydermere er vores produktionsmaskiner til hundefoderet ISO 22000 mærket, hvilket garanterer at hundefoderet altid bliver fremstillet med fokus på ordentlige hygiejneforhold. Du er altid velkommen til at kontakte til os på vores telefonnummer 86 64 73 39 eller besøge os i vores forretning på adressen, Fuglevænget 24 8800.
 • Høyrup v/Karsten Dahl Høyrup - Hos Tøjkurven.dk kan du finde et bredt sortiment af tøj og accessories online, til hele familien. de stræber efter at tilbyde mange forskellige varer, der er tilsvarende kundens ønsker. Der bestræbes på at overlevere en salgsgenstand på kort tid, og god kundeservice er et must hos Tøjkurven.dk. De bestræber sig på at kunne levere online shopping af kvalitetsbrands til mor, far og børn, og have en sammensætning af et højt serviceniveau og stor tilpasningsevne. Mangler du problemfri online shopping, er Tøjkurven.dk indstillet på at tage imod din bestilling, og kundeservicen sidder også klar for at svare på de spørgsmål, der kan opstå. Der stræbes efter at tilbageleveringer skal foregå nemt og uproblematisk. og gå på shopping på hjemmesiden www.tojkurven.dk. Tojkurven.dk kan også kontaktes ved at ringe på tlf 98 95 10 05 eller ved at maile til hoyrup@mail.dk.
 • Køb billig maling - Slut med dårlig plastmaling: køb billig maling af bedste kvalitet hos os! Vi sælger vægmaling, træbeskyttelse, tapet, Sigma produkter og malerudstyr. Ring gerne til os for råd og vejledning.
 • Kompositsten.dk - Kompositsten.dk er stedet hvor de største og mest kendte kompositsten producenter er repræsenteret. Produkterne fremstilles af flere forskellige kompositsten som Quarella, Maker, Caesarstone, Santa Margherita, Silestone, Stone Italiana, Technistone mm., alt efter kundens ønske! Der tages udgangspunkt i kundens behov og tegninger. Produkterne bestilles og designes i Danmark men produceres i og leveres fra Italien. Vores mål er fuldstændig tilfredshed hos kunden med henblik på kvalitet, leveringstid, og ikke mindst konkurrencedygtige priser. Leveringen er i normalt på 12-14 arbejdsdage fra ugen hvor ordrebekræftelsen har fundet sted.
 • Larsen Bilsyn ApS - Regelmæssige bilsyn er lovpligtigt. Trænger din bil til et tjek? Hos Larsen Bilsyn i Hillerød leverer vi alle former for syn på biler under 3500 kilo. Vi er et team af flere dygtige synsfolk, der alle har gennemført de relevante uddannelser og prøver, som kræves af Færdsselssstyrelsens bekendgørelse nr. 968. Vi holder til på Falkevej 11, 3400 Hillerød, hvor vi har bygget vores egen hal til syn med hele tre synsbaner. Her er der altid mellem 2 og 4 synsfolk til stede, så du let kan finde en tid, der passer dig. Vi foretager syn på alt fra knallerter til campingvogne, og derudover foretager vi også nedvejninger. Med en nedvejning fra Larsen Bilsyn, kan du spare mange penge årligt på benzin eller diesel. Som en ekstra bonus er Larsen Bilsyn desuden motorkontor, der tilbyder omregistrering og salg af nummerplader. Vil du vide mere os Larsen Bilsyn, er du velkommen til kontakte os på telefon 28 88 35 00 eller på mail jacob@larsen-bilsyn.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.
 • Muldtoilet - ZENZO er storleverandør til danske virksomheder og offentlige organisationer af inventar til det offentlige rum dvs bænke, belysning, affaldsspande og meget meget mere. ZENZO er ydermere flere år i træk kåret som Gazelle virksomhed.
 • Per Christensen Automobiler ApS - Leder du efter en nyistandsat bil af lidt ældre dato, der er i topklasse i forhold til den billige pris? Så er vores firma, Peter Christensen Automobiler, det perfekte sted at starte! Peter Christensen Automobiler er en mekaniker og brugtvognsforhandler der i mere end 15 år har tilbudt lækre, brugte biler til fornuftige priser. Vores firma sælger i gennemsnit 800 biler pr. år, skal vi også hjælpe dig med at slå en god handel af? Peter Christensen Automobiler består af en kompetent gruppe af mekanikere, der alle brænder for arbejdet med bilerne. Hele vores virksomhed er samlet i vores lokaler i Rødovre, som både råder over værksted, salgsafdeling og legerum til de mindste. Drømmer du om at af med din bil og investere i en nyere model? Alle de biler vi opkøber bliver klargjort på vores eget værksted, hvilket er din garanti for et stykke tilfredsstillende arbejde. Brænder du inde med spørgsmål eller leder du efter en helt bestemt bil, kan du altid kontakte os. Giv os et ring på telefon 44 91 19 03 eller besøg os på vores adresse i Rødovre, nærmere bestemt Slotsherrensvej 361. Vi glæder os at sælge, eller hjælpe dig med at købe, din drømmebil!
 • Risbjerggaard - Salg af Hereford oksekød samt design af websider.
 • S. Tygesen Energi A/S - Vi har specialiseret sig som leverandør af produkter til energi, , tele- samt entrepenørsektoren.
 • Sæbekassebil - Sæbekassebil er en online webshop, der tilbyder en masse forskelligt tilbehør der er nødvendigt for at bygge en sæbekassebil ,så din familie kan skabe jeres helt egen. Hos Sæbekassebil vil vi have glade kunder og derfor finder du kun produkter i bedste kvalitet, der er egnet til sjove lege. Vil jeres familie gerne bygge jeres egen sæbekassebil, kan I på vores webshop finde alt nødvendig tilbehør, og I kan også købe alle dele til en ny sæbekassebil, som I i fællesskab kan samle. Vi vil gerne gøre det nemt for alle med et kreativt sind at bygge en sæbekassebil, der er solid og derfor kan du også finde en hjælpsom vejledning til, hvordan I selv bygger en sæbekassebil og få gode råd til et godt design til en ny sæbekassebil. Har du spørgsmål til os kan du altid kontakte os telefonisk på 86 64 21 15 eller skrive en mail til info@saebekassebil.dk. Se vores store udvalg af tilbehør ved at kigge i vores webshop på www.saebekassebil.dk.
 • Safe Sterilization - SAFE Sterilization, er en danskejet virksomhed som arbejder i et nicheområde indenfor diverse sterilizationsprodukter.
 • Toft-Hansen VVS - Vi kan levere alle førende VVS produkter fra vores online butik. Du kan handle hos os 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det er nemt, og varerne leveres direkte til din dør.
 • Træolie - Lær at Pinotexe - så får du mere ud af din træbeskyttelse, træolie og udemaling. Pinotex er dit kvalitetsstempel for træprodukter af højeste kvalitet, hvilket forlænger dit træs levetid. Kvalitet betaler sig, når det kommer til træbeskyttelse.
 
 
Resurser

Ingen data fundet..

Tilmeldelse
Tilmeld din butik

Partnere: Spil for sjov og vind rigtige penge! | Footballworld.dk | FilmNet.dk | NetSpil.dk | Dit link her?
Vilkår | GæstebogenFortæl en ven | Reklame Info | Linkbytte
© Copyright 2000-2020 og alle rettigheder forbeholdt. InternetStart.dk udvikles af: Henrik Lauridsen
  
Send online postkort
Send gratis postkort
Flotte baggrunde
Download flotte baggrunde
InternetStart bruger Cookie
Personlige startside
Min startside
Faktasider
Månedens baggrund
Google Maps
Horoskoper
Søgemaskiner
Køb og salg
Egne favoritlinks
Google Kort
Hvad er klokken?
Verdensur
Mål og vægt
Søg på nettet
Find vej
Læs post via webmail
God som startsider
Send fødselsdagskort
Baggrund til skrivebord
Webmail - læs din post