Tirsdag, den 7. april 2020
Erhverv & økonomi

Søg på nettet: 

Erhverv 
Erhverv & økonomi

Du er her: Home > Erhverv & økonomi > Serviceydelser
 
Serviceydelser....
Her er links til f.eks. auktionshuse, designere, feriehusservice, modelbureauer, pakkeri, postvæsen, rengøring og meget mere.
Andre sites...
 
Butikker og websites:
Side 1 af 12
[Forrige|1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|Næste]
 • A/S KontorService - Telefonpasning, kontorhotel, adresseservice for virksomheder. Din virksomhed er altid kontakt-parat. Ring 33 33 88 33. Vi er klar når du er klar.
 • Aarhus Kropsterapi - Aarhus Kropsterapi ligger I Åbyhøj lige ved Aarhus. Det er en moderne klinik med lyse og rare lokaler, der forhåbentlig vil skabe en rolig atmosfære under din behandling. Enhver behandling jeg udfører vil altid planlægges ud fra hver enkelt klients situation, og gennem en samtale, kan jeg få indsigt i dit problem og lægge det rette behandlingsforløb. Som regel forbinder jeg forskellige massage-teknikker til den enkelte patient for at sikre de bedste resultater. Det er i klinikken muligt at få forskellige behandlingsformer som for eksempel organ massage og kranio sakral terapi. Fælles for alle behandlinger er, at de udøves skånsomt og professionelt og som lægeeksamineret kropsterapeut kan du være tryg ved at du får en behagelig oplevelse med tydelig effekt. Du er altid velkommen til at ringe til mig på 23 37 05 45 eller sende en mail til info@aarhuskropsterapi.dk. Jeg glæder mig til at give dig en god behandling.
 • Actionboat ApS - Ønsker du dig en portion spænding og fart i din tilværelse? Så bør du prøve en sejltur med en ægte actionboat. Vores firma, Actionboat ApS planlægger og udfører spændende og sjove arrangementer til den lejlighed du ønsker, lige meget om det er en teambuildingøvelse eller et firmaevent. Vores actionprægede sejlture foretages i landets hurtigste Rigid Inflatable Boats, som forkortes RIB, der kan fragte op til tolv passagerer. Samtlige af vores fartøjer er blevet tjekket og godkendt af den rette instans, nemlig Søfartsstyrelsen, så du kan trygt stole på, at vores sejltur er trygge og godkendte. Det giver det vildeste adrenalinsus at være passager på vores oppustelige fartøjer, der kan nå en max-hastighed på 130 kilometer i timen. Samtlige både er lavet til at sejle hurtigt, dog er de stabile og mister aldrig balancen. Vi arrangerer sejlture i hele Danmark, så hold dig ikke tilbage fra at tage kontakt til os via vores telefonnummer 26 25 88 99. Én times tur med vores actionsboats står i 4.000 kroner og du kan få tre kvarter for 3.600 kroner. Vil du arrangere noget særligt for din virksomhed eller din familie, så kan vi give jer en oplevelse i sjældent glemmer. Ring til os i dag, eller udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside, og så vil vi komme med et uforpligtende tilbud på dit arrangement.
 • Adventure ApS - kreativt reklamebureau med speciale indenfor markedsføring, tryksager grafik og webdesign.
 • Advokat Lise Bouet - Ønsker du juridisk rådgivning i forbindelse med forhandling og tvister? Hos Advokaterne Bouet og Lindahl tilbyder vi bistand til både private og erhverv. Lise Bouet har specialiseret sig inden for privatlivets juridiske forhold. Sager der omhandler børn, bodeling og arveret vil blive behandlet professionelt og effektivt. Lise er bl.a. medlem af Danske Advokater, Forælder Fonden og Hellerup Krisecenter, hvilket er din sikkerhed for et veludført stykke arbejde. Modsat Lise har Advokat Henrik Lindahl fokus på erhvervsret- og rådgivning, bl.a. med vægt på handels- og selskabsforhold, fast ejendom og internationale retsforhold. I alle sager vi påtager os forsøger vi at opnå en løsning via forhandling og dialog. Ønsker du at høre mere om vores arbejde, eller har du behov for kvalificeret, juridisk rådgivning til en god pris, så kontakt Advokaterne Bouet og Lindahl på telefon + 45 39 63 41 11 eller kig forbi vores adresse Lindegårdsvej 51, 2920 Charlottenlund. Vi ser frem til at høre fra dig. Advokat Lise Bouet Lindegårdsvej 51 2920 Charlottenlund 39 63 41 11
 • Ahrenkiel - Føles din tilværelse udfordrende og uoverskuelig? Er du inde i en svær periode i dit liv og har du et ønske om at være et mere balanceret, helt menneske? I så tilfælde kan jeg måske være behjælpelig. Jeg hedder Lisa Ahrenkiel og jeg er uddannet inden for krops- og psykoterapi, som jeg benytter til at skabe en holistisk sammenhæng mellem alle dele af kroppens nervesystem. Jeg arbejder bl.a. med personlighedspsykologi, kranio-sakral-terapi og bindevævsmassage, men sørger jævnligt for at deltage i kurser og seminarer for at være up-to-date i min branches udvikling. Jeg har klinik på Østerbro, på Hornemansgade 17, få minutters gang fra Svanemøllen st. Har du brug for mere information om neuroaffektiv psykoterapi og hvordan jeg bruger det, kan du tage kontakt til mig over telefon på 28 77 28 78 eller via min mail lisaahrenkiel@mail.dk. Ahrenkiel Hornemansgade 17 2100 København Ø 2877 2878
 • Alka Forsikring - Alka er fagforeningernes forsikringsselskab, og tilbyder forsikringer på lige fod med de andre store aktører.
 • Anne Karina Busch - En psykoterapeut er specialist i at hjælpe folk gennem kriser og følelsesmæssige problemer. Har du udfordringer, du ikke selv kan se en løsning på? Så kan jeg, Anne Karina Busch, være behjælpelig. Der er mange forskellige anledninger til at man vælger at gå til en psykoterapeut, men en tilbagevendende årsag er udfordringer i nærværet med andre mennesker, som fx kærester eller venner. Jeg har en psykoterapeutisk praksis i København, hvorfra jeg udfører terapi af forskellig art, bl.a. familieterapi, gruppeterapi og selvudviklingskurser. Det jeg vægter højest i min klinik er at opbygge et trygt forum, hvor vi i fællesskab kan udforske dine problemstillinger. Hos mig vil du opleve at blive både set, hørt og respekteret, da dette lægger grundstenen til en god behandlingen. Jeg holder til i København, nærmere bestemt på Vesterbrogade 18, 4. th. Er du interesseret i at vide mere om mine terapiformer er du altid velkommen til kontakte mig på telefon 51 51 55 11 eller på mail mail@terapifordig.dk. Jeg ser frem til at møde dig. Anne Karina Busch Vesterbrogade 18, 4. th. 1620 København V 51 51 55 11
 • AS Polering - Vi en et mindre vinduespudserfirma som pudser vinduer i Roskilde, Slagelse og køge omegn. Vi kan klarer alle slags opgaver. Kontakt os for en uforpligtende snak. Priser starter ved 80 ,-
 • Askepot - Skindende rent! Hos Askepot får du noget for pengene.
 • Autohuset Tofte ApS - Er du på udkig efter et velanset autoværksted, der har ekspertisen til at tage sig godt af din bil? Så er Autohuset Tofte det oplagte valg til at tilbyde både dig og din bil en god service. Vi varetager så forskellige opgaver som tips og tricks til køb og salg af biler, elektroniske reparationer samt montering af ekstraudstyr. Vores autofirma drives af et team, der alle har en stor passion for biler. Vi går højt op i at give vores medarbejdere den rette uddannelse, så de kan give den bedste mulige service til vores kunder. Udover dette bruger vi udelukkende den nyeste og mest udviklede teknologi samt det bedste udstyr, så du kan være helt rolig ved at overlade din bil til service hos Autohuset Tofte. Autohuset Tofte har adresse på Falkevej nr. 14 til 16 i Hillerød. Ønsker du mere information om vores autoværksted og vores arbejde eller ønsker du bare at aflevere din bil, skal du altid bare tage kontakt til os. Du kan sende os en besked ved hjælp af den kontaktformular, som du finder på vores hjemmeside og ellers kan du ringe til os på et af vores telefonnumre, 48242248 eller 20162248 eller sende os en e-mail på vores mailadresse info@autohusettofte.dk. Vi glæder os til at servicere dig og din bil!
 • Autopristjek.dk - Autopristjek.dk er en gratis og uforpligtende service til dig, som ønsker at indhente tilbud fra flere forskellige værksteder i dit område. Ved at benytte Autopristjek.dk, kan du let og hurtigt få et nemt og ganske gratis overblik over, hvor du kan få den bedste service til den bedste pris.
 • Autoværksted Århus - CarService - Hvis du mangler et Autoværksted i Århus, kan CarService hjælpe dig! Vi har rigtig mange dygtige mekaniker som står klar til at hjælpe dig og din bil - uanset hvilket bilmærke du har.
 • Autoværksted Harpelunde - Har du behov for at lokalisere et professionelt automobilværksted? Hos AV-Harpelunde reparerer vi alle former for biler og lastvogne til kraner og gravemaskiner. Med flere års erfaring vedrørende bil- og lastvognsbranchen tilbyder vi fyldestgørende reparationer af tilnærmelsesvis alle former for køretøjer der kører på benzin eller diesel. Vores kundegrupper består både af privatkunder samt forskellige erhvervskunder. Som automobilværksted har vi kontinuerligt fokus på at generere personlige, fordelagtige forbindelser til vores kundeportefølje, da vi til stadighed mener, at et meget højt serviceniveau er helt fundamentalt med henblik på at have en konstruktiv kundekontakt. Som et yderst professionelt automobilværksted har vi selvfølgelig altid de bedste kvalitetsmæssige faciliteter og hjælpemidler til at reparere, justere og servicere alle slags køretøjer. Vi er som virksomhed beliggende i Storkøbenhavn hvor der bogstavelig talt er meget højt til loftet, så der er rigeligt med plads til lastvogne og gravemaskiner. Endvidere kan vi stille en servicebil til rådighed så du effektivt og hurtigt kan genoptage dine gøremål, hvis din lastvogn, varebil eller et andet køretøj ikke virker hensigtsmæssigt. Har du spørgsmål eller kommentarer til vores arbejde er du velkommen til at kontakte os. Autoværksted Harpelunde Mågevej 46 2650 Hvidovre 53 47 97 34
 • Bagsværd Begravelsesforretning - Mere end 90 års erfaring inden for bedemands arbejde. Placeret i Bagsværd og Vanløse er vi en tredjegenerations drevet familie virksomhed, der tilbyder hjælp til alt hvad der omhandler begravelse. Vi vil gerne hjælpe dig, og være din næste bedemand.
 • Begravelsesforretningen Per Jensen - Begravelsesforretningen Per Jensen har mange års erfaring som bedemand i Køge, Herfølge og omegn. Per Jensen har fokus på at skabe tillid til de pårørende, så de får en god oplevelse med begravelsen.
 • Bella Center - udstillinger, kongresser, restauranter, trade mart og serviceydelser.
 • Billige Kviklån - Billigekviklaan.dk hjælper brugere med at finde frem til det bedste og billigste kviklån, der kan dække denne persons behov. Normalt kan det ellers være svært at finde frem til det mest optimale kviklån til en. Billigekviklaan.dk giver det optimale overblik over de forskellige muligheder for forbrugeren. På siden finder man alt fra billige kviklån, online lån, hurtiglån, små lån, mobillån, og der er derfor noget for enhver. På listen, som brugeren kan finde frem til, kan beløb, rente, ÅOP, svartid og meget mere sammenlignes, så ens egne behov bliver opfyldt bedst muligt og det bedste hurtiglån kan findes.
 • Biofotonterapeuten - Biofotonterapeuten har følgende uddannelser: -En sygeplejefaglig uddannelse -NLP Coach -NLP Terapeut -Kanalisering -Biofotonterapeut. se mere på www.biofotonterapeuten.dk
 • Bodycph.dk - BodyCph.dk er en forretning med Steven Jensen i spidsen, der udøver to typer af kropsterapi, nemlig Body-SDS og Rebalancering. Hos BodyCph.dk betragter medarbejderne mennesker som værende en helhed og udøver behandlingen ud fra den tolkning, at samtlige mennesker skal have en balance af en kropslig, mental og åndelig kombination. Virksomheden har adresse på Østerbro i København og er endda også registreret i Registret for Alternative Behandlere. I klinikken foretager de altid en særdeles tryg behandling af klienterne og hans udvikling som behandler er konstant i udvikling. Medarbejderne ser på deres arbejde som behandlere, som en spirituel rejse for sine kunder og har altid fokus på krop og sind. I tilfælde af, at du har lyst til at få en tid til kropsterapi eller vide mere om behandlingerne, så kan du kontakte dem ved at gøre brug af den kontaktformular, som findes på hjemmesiden www.bodycph.dk. Der kan også sendes en e-mail på rebalancering7@gmail.com, og de kan derudover også kontaktes på telefonummer 26 28 16 79. Bodycph.dk Per Henrik Lings Allé 10 2100 København Ø 26 28 16 79
 • Bo-expert - Dødsbo vurdering, køb og rydning: København / Sjælland.
 • Bolighandel i København - I København, som i resten af landet, købes og sælges der andele, ejerlejligheder og huse løbende. Ved enhver bolighandel, bør man søge juridisk rådgivning ved en erfaren boligadvokat, så man er sikker på ikke at komme i klemme i de juridiske termer.
 • Boxcare Aps - Boxcare råder over velholdte, rene og lyse haller indrettet med depotrum i forskellige størrelser, Som du kan få adgang til gennem en pinkode til sikkerhedssystemet og boxen åbner du med en Nøgle som kun du har rådighed over. Du kan få et rum på 1 m2 og op til 20 m2.
 • Brica Sikring A/S - Er det eneste sikringsfirma, som du har brug for. Vi kan levere alt inden for sikkerhed. Vi også inkluderet i service aftaler med vores kunder.
[Forrige|1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|Næste]
 
 
Resurser
Falck
Tilmeldelse
Tilmeld din butik

Partnere: Spil for sjov og vind rigtige penge! | Footballworld.dk | FilmNet.dk | NetSpil.dk | Dit link her?
Vilkår | GæstebogenFortæl en ven | Reklame Info | Linkbytte
© Copyright 2000-2020 og alle rettigheder forbeholdt. InternetStart.dk udvikles af: Henrik Lauridsen
  
Send online postkort
Send gratis postkort
Flotte baggrunde
Download flotte baggrunde
InternetStart bruger Cookie
Personlige startside
Min startside
Faktasider
Månedens baggrund
Google Maps
Horoskoper
Søgemaskiner
Køb og salg
Egne favoritlinks
Google Kort
Hvad er klokken?
Verdensur
Mål og vægt
Søg på nettet
Find vej
Læs post via webmail
God som startsider
Send fødselsdagskort
Baggrund til skrivebord
Webmail - læs din post